Kostnadsjakten

Öka företagets lönsamhet utan att sälja för en krona!

Om Eva som driver Kostnadsjakten

Hej, jag heter Eva Waitzfelder och driver Kostnadsjakten.se

Min bakgrund är från industrin och jag har mångsidig erfarenhet och vana av upphandlings/inköpsverksamhet. Både  i små, medelstora och globala organisationer på såväl operativ som strategisk nivå. 

Jag har upphandlat både produkter, kompletta system och tjänster och har byggt upp några inköpsenheter.
Som projektinköpare har jag deltagit i produktutveckling på ett tidigt stadium och haft möjlighet att påverka det affärsmässiga valet tillsammans med tekniker och andra beslutsfattare. 

Min styrka är att kombinera sunt förnuft med operativ och strategisk inköpskompetens, kundfokus och affärsmässighet.

 

Sedan några år har jag ett eget företag; Nordic fields där jag designar och gör smycken. Det är en bransch med mycket stor konkurrens och hård prispress. Tack vare att jag har kunnat utnyttja min inköps och affärskompetens kan jag överleva även fast jag inte har så höga marginaler och intäkter.

Jag har sett att det finns ett stort behov hos mindre företag hur man jobbar att sänka sina totala kostnader och har fått förfrågningar från flera i mitt nätverk att hjälpa dem med att skriva offerter, förhandla etc.

Det har varit roligt och givande så därför startar jag nu en verksamhet som vänder sig till mindra företag    som saknar en controller eller professionell inköpare.

 Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag; kontakta mig här


(Lämna tom)

 

 

Eva Waitzfelder
mejl:  eva(@)kostnadsjakten.se

mobil: +46702558131

Medlem i Stockholms Handelskammare

Innehar F skattsedel. Säte i Stockholm