Kostnadsjakten

Öka företagets lönsamhet utan att sälja för en krona!

Nyheter/Blogg

Öka din lönsamhet

23 sep 2014

Testa hur stora möjligheter du har att öka din lönsamhet utan att öka din försäljning.

/rosa-pa-kostnadsjakt.jpg

Bild: Rosa

2014-09-23

Hej,
Idag smygstartar jag och Rosa Kostnadsjakten på Stockholms Handelskammares Expo.
Det ska bli jättespännande att se vad vi får respons.

Målet är att hjälpa mindre företag att öka sin lönsamhet genom att få ner sina totala kostnader.

Jag tror att att man inte har jobbat så målmedvetet med detta tidigare så kan man öka lönsamheten med 10%.
Är du nyfiken på vilka möjligheter du har så skickar jag ett test till dig. Det är helt kostnadsfritt såklart och enbart för din egen information. Fyll i kontaktformuläret så får du testet.

2014-11-26

Vilken kraft det finns hos kvinnliga företagare. Igår var vi nästan stycken på Inspirationsdag i Qoola Qvinnors nätverk som drivs av Siv Thuresdotter.

Jag hade äran att få föreläsa om hur man får högre lönsamhet genom att jobba med sina kostnader.

Dessutom berättade Pia Andersson om varumärke, och Nina Hjort berttade om hur man motiverar och övertygar andra tack vare att förstå hur vår hjärna fungerar.

För er som var med på eventet har jag följande erbjudande.

1. Stöd av mig

Betala för fyra konsulttimmar av mig, få två timmar. 1600 ex moms i ställlet för 3200. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Det kan vara att gå igenom och förbättra dina offert villkor, göra mallar,  hjälpa dig med ett stort inköp med mera. Begränsat antal, boka hos mig senast 15 december för att få erbjudandet.

 

2.Bokföringsprogrammet Speedledger

Bokföringsprogammet Speedledger som jag samarbetar med därför att jag tycker att de är i särklass för oss små företagare som inte har så många transaktioner, men ändå behöver ha ordning och reda.

Det som gör att jag gillar systemet är; enkelt, bra support per telefon eller mail. Dessutom får jag ett ett mini affärssystem så jag gör både offerter, orderbekräftelser och fakturor. snyggt och prydligt och sedan kopplat till bokföringen.

Du får prova på och testa gratis en månad.Dessutom om du vill ha starthjälp att komma igång (behövs inte om du har lite koll) så betalar du 1495 i stället för 1995 och då får du starthjälp på plats av konsult.

Pris för enkel firma 125 kronor i månaden /150 med faktura.  För AB, 250 kronor i månaden /275 med faktura


Erbjudandet: Prova gratis en månad + att om du vill ha starthjälp på plats av konsult så betalar du bara 1495:- i stället för 1995:-

Referens: Min referenskund Janet Nielsen, ShabbyChicbyJN , också en Qool Qvinna. "Jag som alltid har tyckt att redovisning är tråkigt och jobbigt, nu är det ju ROLIGT och enkelt. Och momsrapporterna som jag gör en gång i månaden sker med automatik, och går direkt till Skatteverket".

 


(Lämna tom)